Saker som händer

Bloggen har inte varit prioriterad den senaste tiden, alldeles för mycket att göra helt enkelt. Förutom flytten som tagit mycket energi har jag haft mycket för mig i mitt företag, främst planering av en helgutbildning i kost för fystränare på Idrottslabbet 

Det är femte gången jag håller i utbildningen men jag kommer hela tiden på nya saker som jag vill ha med. Mycket av min tid har även gått till Dietistuppdraget i Willpowergruppen som drivs av Nutrilett. I 2,5 års tid har jag stöttat personer som önskar gå ner i vikt men framförallt stöttat i att de bibehåller sin nya livsstil.

Tidsbristen har gjort att jag prioriterat bort event och Stockholmsresor, trist men som tur åker jag på bloggevent på tisdag. Det ser jag verkligen fram emot.

Annat roligt som hänt under hösten är att jag blivit RÅ partner och att datumen för nästa års viktiga evenemang är klara, LöparLördagDeluxe den 27 april och VikboVändan den 10 augusti.

På torsdag springer jag årets 37:e lopp, Trapploppet, något jag ser fram emot. Det är inte för sent att anmäla sig.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.


bbb