ASICS GEL NIMBUS 23, en favorit från Runningshop.se

Inlägget görs i samarbete med Runningshop.se, nätbutiken som inte bara har  löparskor från t ex ASICS utan även kläder, pannlampor och ryggsäckar och mycket annat.

För att underlätta för sig som är osäker på vilken sko som passar dig har Runningshop.se en Shoefinder, kolla in den!

Efter 10 år som löpare vet jag nu vilka skor och modeller som passar min fot, och min absoluta favorit för distans- och långpass är ASICS GEL-Nimbus 23

Det är en neutral löparsko som jämfört med sin föregångare, 22:an ger ännu mer stabilitet och bekvämlighet, en orsak till den sköna känslan är ASICS GEL-tekniken som finns i både framfoten och hälen. Mellansulan är oförändrad och består fortfarande av FlyteFoam, ett lätt material som ger ett mer studsigt steg samtidigt som känslan vid landning är mjuk.

En annan förändring från föregångaren är att ovandelen uppdaterats och är  mjukare och har högre andningsförmåga tack vare spetshålen.

Jag som har rätt breda fötter har gott om utrymme i skorna. En av anledningarna till att jag gillar Nimbus är att den är mjuk runt hälen, det är viktigt för mig då jag brottats med hälproblem i snart 2 år. Jag har sällan känningar när jag springer med ASICS Gel Nimbus!

ASICS Gel Nimbus 23 har en könsspecifik design. Den kvinnliga modellen ger mer mjukhet i mellansulan för kvinnor då kvinnor generellt är lättare.

 

ASICS Gel nimbus 23 finns i 7 olika färger, jag gillar den mörkblå varianten till hösten.

 Slitstarkt och ger bra grepp.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.