Test av AfterShokz Trekz Air

För en tid sedan fick jag möjlighet att prova ett par trådlösa hörlurar vid namn AfterShokz Trekz Air

De bygger på att ljudet förmedlas via käkbenet istället för via hörselgångarna. Tekniken kallas benledningsteknik vilket innebär innebär att ljudet går direkt via skallbenet, från kindbenet in i örat istället för via trumhinnan. Hörlurarna placeras istället precis framför öronen. När jag cyklar till jobbet vill jag kunna höra omgivningen samtidigt som jag lyssnar på poddar/musik och därför gillar jag dessa hörlurar!

Andra fördelar är att Treks Air är lätta (väger 50 gram) och sitter bra. De är mjuka och trycker inte under cykelhjälmen, de märks nästan inte. Batteritiden är 6 timmar och knapparna är något små men lätta att hitta under passet. Så lätta att jag valed att ha dem under Berlin Marathon, jag hade på dem hela tiden med låg volym och när jag behövde lite pepp höjde jag musiken. Jag ville inte ha musik under hela loppet och framförallt inte lurar som stänger ut omgivningens pepp. Men musik kan hjälpa mig att vakna till så förra veckan fick jag det bästa av två världar. En annan fördel är att de lätt kan paras genom bluetooth och de har en handsfree funktion och går därmed att bra att prata i telefon med.

Trekz Air finns i färgerna Slate Gray, Midnight Blue, Forest Green och Canyon Red och kostar runt 1599 kr.

 

Views All Time
Views All Time
19
Views Today
Views Today
3
Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras