Little Rockerz från IFROGZ- trådlösa hörlurar för barn

Min dotter har testat Little Rockerz, det är trådlösa hörlurar från IFROGZEstrid hänger gärna med mig på långturer och efter ett tag blir jag såklart rätt trött av att skjuta på den numera ganska stora tjejen… Då måste energin gå till benen och inte till att prata. perfekt att hon då får lyssna på sina spellistor. En stor fördel med Little Rockerz är att det finns ett maxläge för hur hög ljudet blir. Det är lätt för barnen själv att höja och då är det tryggt att veta att hon inte kan höja för mycket.

Tidigare har jag haft med vanliga barnlurar till henne och då har inte sladden räckt till vilket inneburit att hon får ha min mobil i vagnen. Med risk för att den tappas ut med spräckt skärm. En kostnad jag fått ta allt för många gånger sedan jag fick barn. Dessa kostar 349 kr och känns som en bra investering. Batteritiden ska vara 10 timmar (med 50 % av volymen) så det räcker för flera långpass och resa upp till fjällen.

Förutom att justera ljudet kan hon även pausa och trycka fram låtlistan. Lurarna har ett mjukt tyg mot örat och finns i två populära utföranden, dinosaurie eller prinsessa. Estrid vill helst gå runt i sina hela dagarna.Med i kartongen följer det en även med en kabel som IFROGZ kallar ”Buddy jack”. Det är en spiralkabel på 1,2 meter där det går att koppla in ett till par hörlurar om två barn vill titta på samma film eller lyssna på samma musik. Det händer sällan i vår familj men om något av batterierna i iPaden skulle ta slut finns det en chans.     Estrid älskar musik och vet redan nu att hon ska bli ”sjungare” när hon blir stor. Vi åker ofta på långa resor med bilen och då är vi glada för att det finns iPads. Det är sällan våra tre barn vill titta på samma sak på iPad och med lurar minskar risken för irritation.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.


bbb