Återhämtningsperiod

I söndags sprang jag Höstmilen, årets sista ”viktiga” lopp. Som du ser på bilderna var det tufft på upploppet…

Veronica Nord/Springlfa.se

Jag har funderat en hel del på nya mål men eftersom jag just nu känner mig så nöjd med säsongen har jag inte haft något behov av att sätta nya mål än. Jag lever fortfarande på känslan sedan Berlin Marathon, för 6 veckor sedan.

Nu väntar 2- 4 veckor med riktigt lugn träning. Jag kommer bara springa lugna och korta pass troligtvis utan klocka. Fokus under min återhämtnignsperiod ligger på rörlighet och lätt styrka och jag ska unna mig att gå på andras pass för att få inspiration till min styrketräning.

Den senaste tiden har jag inte prioriterat rörligheten. För att få inspiration till den brukar jag sätta igång på gamla Bodybalance videos som jag har kvar sedan tiden då jag var instruktör. Det är en stor lättnad för mig att inte vara instruktör längre då det var alldeles för stressande att sätta någon annans koreografi på kort tid. Men jag är glad över erfarenheten och gillar fortfarande träningsformen (på mina villkor). Just stress känner jag mycket av just nu då vi är mitt uppe i en flytt. Jag hade inte fixat både tuff träning och flyttstress samtidigt.

Den här veckan bloggar jag på ASICS Frontrunners sajt/Runnersworld.se. Hoppas du vill följa mig där.

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras