När löpningen inte hinns med

Nu är jag inne på min fjärde och sista återhämtningsvecka. Jag trodde att det skulle bli mycket svårare att skära ner på löpningen än det varit. Anledningen till att det gått över förväntan är att jag sysselsatt mig med annat som flytt.

Den senaste månaden har vi renoverat vårt nya hus och inte helt otippat blev vi inte klara i tid och därför var vi tvungna att flytta ut till mina föräldrar. Utan kök, badrum och belysning var vi glada över att ha ett alternativ. Dagtid har vi dock varit här och packat upp kartonger, kartonger som aldrig verkar ta slut. Som tur är har vi haft höstlov och tid även om vi efter en vecka inte varit i närheten av att vara klara. Det har varit skönt att vara ifrån sociala medier under den här tiden mycket enklare att inte kolla på telefonen när jag haft fullt upp.

Bilden nedan symboliserar lite mitt liv den senaste tiden, mitt i allt stök har jag lyckats klämma in 2 cykelpass.

Nu är vardagen igång igen och jag ser fram emot att kunna laga mat på riktigt. Efter 2 veckor med snabbmat längtar jag efter grönsaker.

Det är lätt att längta efter det vardagliga när man lever i ett flyttkaos.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras