TÄVLING! Vinn startplats till Vårruset, skor från ASICS och träningsupplägg

Vill du ha de allra bästa förutsättningarna att springa Vårruset i Norrköping den 23 maj? Då kan du vara en av tre vinnaresom får en startplats till Vårruset i Norrköping, personligt anpassat träningsprogram och ett par sprillans nya NIMBUS 21 från ASICS.

Vi söker tre kvinnor i olika åldrar och med varierande erfarenheter av löpning. Det viktiga är att du är motiverad och vill inspirera andra till träningsglädje.

Vi ser gärna ser att du kommer på några av de sex träningspassen som vi ambassadörer (i samarbete med Tjalve IF Norrköping) anordnar med start den 10 april (6 onsdagar på raken) och i utbyte vill vi gärna lyfta dig i våra sociala kanaler och dela det går för dig med träningen inför Vårruset.

Maila ålder, träningsbakgrund, antal tidigare deltagande i Vårruset samt en kort motivering till varför du vill vinna till [email protected] senast den 17 januari.

Du får gärna tagga mig @elminasaksi och @varrusetinorrkoping om du gör ett inlägg där du tränar.

Lycka till!

Fjolårets vinnare!När jag springer långpass är mina Nimbus favoriter, det känns som jag ”studsar” fram. Som att springa på moln! Läs mer om skon i pressmeddelandet.

Läs mer om Vårruset här

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras