Träningspass inför Vårruset

Nu har vi hunnit köra 5 träningspass inför Vårruset, varje träningspass har utgått från olika platser och sponsrats av olika företag: SignSupplySweden (Flipbelt), Barebells, Helhetshälsa, Vitamin Well, Medley, Eat natural, Best Western Princess Hotell, Pierre Robert, Stadium, Lohilo, Coop Risängen och Tjalve IF Norrköping 

I måndags körde vi inne på Medley Centralbadet.  Det blev Moneghetti intervaller (efter långdistanslöparen Steve Moneghetti) Istället för 4 repetitioner av varje körde vi 3 x 90 sek, 3 x 60 sek, 3 x 30 sek, 3 x 15 sek. Syftet var att springa intervallerna lite snabbare än den tänkta Vårrusetfarten (for de som tänkt springa snabbt).

Vilan mellan intervallerna var lika lång som föregående intervall. Antingen gick deltagarna eller småsprang i vilan. Vi sprang runt i en stor cirkel så att gruppen höll ihop hela tiden, vi bytte håll så fort vi ändrade tiden på intervallerna.

Passet avslutades med en stafett där deltagarna fick ta sig fram på lite olika sätt (Apgång , kräftgång, ankgång) dessa övningar ställer verkligen krav på rörligheten! Två vinnare fick 10 ggr kort på Medley.

Norrköpings Tidningar var på plats för att skriva om adepterna Emelie och Christina som tränar inför Vårruset den 17 maj.

Foto Gunnar Hagberg Norrköpings Tidningar.

Sista träningspasset är på måndag, start kl 19 Stadiumbutiken Drottninggatan.

Passa på att anmäla dig innan den 14 maj

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras