Varför du ska söka till ASICS FrontRunner

Imorgon är det sista chansen att söka till ASICS FrontRunner.Jag har varit med sedan 2 år tillbaka och dessa år har gett mig så mycket tillbaka. Då syftar jag inte bara på 5-6 par skor per år, sköna och funktionella kläder samt lyxiga hotellnätter, resor och restaurangmiddagar utan främst på att jag fått så många vänner.

Vi är olika men ändå så lika och det är häftigt. Jag har t ex svårt att tro att jag skulle bli vän med en kille som precis fyllt 20 år men oj vad mycket vi har skrattat. Just skratta är något som vi gör mycket av, åt egentligen ingenting. Få saker är så bra mot stresshantering.

Vi lär oss även mycket av varandra, i teamet ingår personer med olika kunskaper om människokroppen, social media, kost och träning. Vi utbildar varandra, stöttar och svarar på frågor.

I vår händer mycket roligt, redan i mars har vi en 3 dagars TEAM träff, sedan ses många av oss i samband med Premiärloppet veckan därpå. 2 veckor senare kommer några av oss springa Paris Marathon tillsammans med ASICS FrontRunners från hela världen. 100 st deltagare och alla springer samma lopp!

Sen väntar såklart Stockholm Marathon och inför det loppet kommer det hända mycket roligt för mig personligen. Berättar snart mer men det är tack vare ASICS FrontRunner.

Att vara med i ASICS FrontRunner har hjälp mig med motivation att springa och fortsätta kämpa på. Att sent en fredag kväll få hem dessa häftiga skor ASICS METARIDE underlättar helt klart. 

Återkommer med en utvärdering, men första känslan är WOW, jag kommer verkligen fram på foten, något jag jobbar med.

Här kan du ansöka till ASICS FrontRunner
Vi ser fram emot att träffa de nya medlemmarna!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras