Test av Gear 4 Rio Snap och InvisibleShield Glass Elite VisionGuard+

Mitt viktigaste arbetsverktyg är utan tvekan min mobil. Därför är det viktigt för mig att den har ett stöttåligt och antibakteriellt mobilskal.
ZAGG Brands tillverkar tillbehör för mobiltelefoner och har nu börjat sälja antibakteriella och stöttåliga mobilskal för iPhone 12-serien med MagSafe, (ett snabbt sätt att trådlöst ladda mobilen).
Gear4 som är ett ZAGG Brands-företag, introducerar två mobilskal (ett genomskinligt och ett svart) med integrerad D3O-teknik som används av bland annat militär, extremsportare och motorcyklister. D3O är är ett mjukt och flexibelt material men när materialet utsetts för hårda slag, stötar eller snabba förändringar låser det sig och blir hårt för att kunna att absorbera energi.
Rio Snap, som fodralet heter ger ett fallskydd på fyra meter och en annan fördel är att det har  antibakteriella egenskaper för att skydda skalets yta mot tillväxten av bakterier. 

Mobilskalen är behandlade med RepelFlex Antimicrobial för att skydda ytan på mobilskalet mot tillväxt av bakterier.
Mobilskalet Rio Snap till Apple iPhone 12-serien finns att köpa ZAGG.com
Spruckna och repade skärmar är de vanligaste typerna av skador på mobiltelefoner, det har blivit ett par lagningar för min del, så tråkig utgift.
InvisibleShield (som också är ett ZAGG Brands-företag  är en prisvärd säkerhetsåtgärd som ger ytterligare två meters fallskydd till en originalskärm och har testats med 1500 nötningscykler för att säkerställa extrem hållbarhet.
Glass Elite VisionGuard+ som främjar övergripande hälsa genom att kombinera följande funktioner:
  • Integrerad banbrytande Kastus-teknik teknik som eliminerar upp till 95 procent av coronaviruset på skärmen efter 30 minuter och samt 99,99 procent av de vanligaste ytbakterierna. 
  • Eyesafe-teknik – minskar exponeringen från skadligt blått ljus utan att ändra skärmfärger eller skärmens upplösning.
  • ClearPrint-teknik – en revolutionerande teknik som löser upp olja och smuts från fingeravtryck samt gör att fingerrörelser kan glida mer effektivt över skärmen.
  • Glass Elite – InvisibleShields starkaste skärmskydd någonsin
InvisibleShields skärmskydd för nya iPhone 12-serien är nu tillgänglig på ZAGG.com
ZAGG har en branschledande livstidsgaranti (begränsat till den mobila enheten) som innebär att ZAGG Brands ersätter skärmskyddet eller mobilskalet om det skulle bli slitet eller skadat under enhetens livstid.

 

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.