LöparLördagDeluxe hösten 2018

I lördags körde Oya och jag vår femte omgång av LöparLördagDeluxe. Återigen var det fullbokat och återigen fick vi väldigt fin respons från deltagarna! Vi är så nöjda med att vara på vackra Villa Fridhem, strax norr om Norrköping.

Efter välkomstskål och info började dagen med löpteknik, löpskolning och intervaller och däremellan den obligatoriska fikan.

Barebells och Wellnox Rå funktionsdryck såg till att vi hade extra energi.

Jag gillar att peppa deltagarna till att springa lite snabbare (-:

Abilica försåg oss med vattenflaskor.

Lunchen var omtyckt, jag hade beställt vegetarisk mat och fick halloumi med picklade rödlök, coleslaw och matvete. Lätt mat som jag kunde springa på en timme senare.Efter lunch sprang/gick vi 2,7-5,4 km. Därefter bjöds det på dryck från Vitamin Well Zero. Jag gillar att det är kolsyra i drycken.Grundkonceptet i höst har varit detsamma förutom att jag valt att förändra rörlighetsworkshopen helt, mer tips på hur man kan hjälpa sig själv till att minska risken för skador. Till vår hjälp hade vi tennisbollar och rubberband från Abilica.

Efter löpningen fick hälften träna rörlighet med mig och hälften löpstyrka med Oya. Och som vanligt avslutade vi med att alla skulle gissa när det gått 1 minut och den som är nästmast får ett Flipbelt från SignSupplySport.seI slutet av dagen tog vi den obligatoriska gruppbilden!

Vi avslutade med att dela ut pris till den som peppar de andra lite extra under dagen. Priset var ett par hörlurar från Jaybird.

I år fick alla en extra fin goodiebag med bl a ett RubberBand från Abilica. Andra produkter i goodiebagen var SmellWell, strumpor från Gococo, Fotkräm från Rosenserien, D-vitamin mm från Helhetshälsa, linsflingor från Pauluns, en månadsförbrukning av LitomoveSport, Duschkräm och hudlotion från LdB, en ny citrusdoft som inte kommit ut i butik än, Merinoull Tube från Pierre Robert, presentkort på Brödernas Café och ICIW. I två av goodibagsen fanns det två hemliga priser från Villa Fridhem, antingen ett julbord för två eller fredagsmys får två.

Inte nog med det, alla deltagarna får hem det senaste numret av Magasin Spring

Och på söndag kommer vi att avslöja fler vinnare, bl a den som lagt upp den mest inspirerande bilden med #LöparLördagDeluxe. En övernattning på Villa Fridhem står på spel. Och ytterligare en goodiebag med flera produkter från LdB går också att vinna. bland de som svarar på vår utvärdering tävlar vi ut en HeadLamp från Silva.

Vi har redan fått in förfrågningar till vårens event, i april kör vi igen. Inom kort släpper vi platserna och meddelar datumet. Kontakta mig på [email protected] för mer info

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras