Mina Black Friday erbjudanden och tips inför Fitnessfestivalen

Den här arbetsveckan har varit riktigt bra. I tisdags var jag på ett roligt bloggevent som Sporthälsa anordnande i Stockholm (vi tränade Powerplate, minglade och åt gott).

Nedan följer ett par foton från dagen.

Vill du testa vibrationsträning så har du möjlighet under Fitness Fesivalen.

Fredag 30/11 kl. 13, 15 och 17.

Lördag 1/12 kl. 11, 13 och 15.

Söndag 2/12 11, 13 och 15.

Fredagen mellan kl 14-16 besök av fystränarna från AIK (Johan Svensson) resp. Örebro SK (Jimmy Högberg).

Passen är Burn, Upper Body och Lower Body och är ca 20 min i monter A03:09.

Utöver denna trevlighet så har jag fått mycket annat gjort. Som jag skrev i tidigare inlägg har allt fokus legat på flytt och familj så det känns skönt att lägga tid på blogg och företag igen. Bl a har vi fått igång hemsidan där du kan läsa om VikboVändan 2019 du som läser detta får 50 kr rabatt på anmälningsavgiften om du uppger kod ”femtio”. Erbjudandet gäller till årsskiftet. Det är få maratonlopp som kostar 350 kr och få lopp som erbjuder så mycket gott längs vägen. Ett riktigt bra erbjudande (-:

Andra roliga saker som händer är att LöparLördagDeluxe börjar bli slutsålt, fast att det är över 5 månader kvar tills den april. Även där kan jag erbjuda en rabattkod på 50 kr om du anmäler dig innan den 31 jan. Maila mig på [email protected] för anmälan/mer info. Tjänsten finns på Wellnet om du har friskvårdspengar kvar. Annars skriver jag ett kvitto till dig att lämna till arbetsgivare.

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras